hujsanje

Hipnoza in hujšanje

Kaj če bi bile stvari kot debelost, odvečni kilogrami, vsakoletno hujšanje pred dopustom, odvisnost od sladkih/slanih prigrizkov, celulit in nočno ropanje hladilnika le še nek bled spomin iz preteklosti?

Da bi bile diete zgolj nekaj, ob čemer bi se nasmehnili in zamahnili z roko?

Če bi lahko jedli vse tisto kar želite in kljub temu brez težav ohranjali svojo popolno telesno težo?

Odgovorite si na naslednja vprašanja:

 • Kako močno si želite izgledati sijajno?
 • Kako močno se želite počutiti izvrstno v svojem telesu?
 • Ali ste končno pripravljeni spremeniti svoj odnos do sebe in svojega življenja?
 • Ali ste končno pripravljeni spremeniti svoj odnos do hrane?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z odločnim »DA«, potem je naš hipnoterapevtski program za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze« kot ustvarjen za vas.

Hipnoza za hujšanje vam na popolnoma naraven način pomaga doseči in ohraniti vašo popolno telesno težo.

Hipnoza za hujšanje se ne ukvarja z dietami in/ali štetjem kalorij, ki jih dnevno vnašate v svoje telo.

Hipnoza za hujšanje vam pomaga na novo izgraditi vaš odnos do hrane, s tem pa tudi do vas in vašega življenja!

Hujšanje – počutiti se dobro v svojem telesu

Pri tistih s prekomerno telesno težo je hujšanje potrebno zaradi zdravstvenih razlogov.
Ker pa je vitka postava tako tesno povezana z lepotnimi ideali zahodnega sveta, ljudje neprestano iščejo hitre rešitve zanjo. Tablete za hujšanje, različne diete, naporne vadbe…

Za trenutek se ustavite in se vprašajte:

 • Me to resnično osrečuje?

 • Sem to res pripravljen/a početi vse življenje?

V kolikor DA, potem je hujšanje nekaj, kar vas osrečuje – ne spreminjajte ničesar. Pa vendar vas bo velika večina, če že ne vsi, odgovorilo z NE.
Tu nastopi (po)Moč hipnoterapije za hujšanje. Da bi spremenili svoje telo, morate najprej spremeniti svoje razmišljanje. Svoj um.

Vprašajte se:

 • Zakaj sem nesrečen/a s svojo postavo?

 • Zakaj ne morem shujšati?

Rezerviraj termin

Hujšanje

Hujšanje utegne biti težaven proces. Obstajajo številni praški, tableti, diete, komercialni programi za hujšanje… Vsem je skupno, da vas bolj ali manj omejujejo pri tem, kaj in koliko naj bi pojedli. Nikogar pa v resnici ne zanima, kako jeste, ali pa kaj si mislite o tisti hrani, ki jo pojeste.

Kot družba smo prek TV reklam in/ali družbenih omrežij vsakodnevno bombardirani s slikami najrazličnejše hrane. Običajno ne najbolj zdrave. Dokaj lahko je podleči mamljivim skušnjavam. Dokaj lahko se je oddaljiti od vaše prirojene potrebe po zdravi hrani.

Verjetno ste tekom let razvili določena neustrezna prepričanja o tem, katera hrana je za vaše telo dobra. Hipnoza za hujšanje vam bo v veliko pomoč, da vaša neustrezna prepričanja izzovete in jih zamenjate z ustreznejšimi, bolj zdravimi. Hipnoza za hujšanje vam pomaga ne le upirati se skušnjavam, ampak se od njih čustveno oddaljiti. Ko se na neki točki na čokolade ali hamburgerje ne boste več čustveno odzvali, skušnjav ne bo več. Vi pa boste zaživeli dosti bolj zdravo.

Namen hipnoterapije za hujšanje je vliti vam samozavest, da se boste v svojem telesu počutili dobro. Zamenjati vaša omejujoča prepričanja glede hrane, da boste hujšali odgovorno in se pri tem počutili odlično!

Hipnoterapija za hujšanje v vaši Podzavesti z lasersko natančnostjo spreminja vaša prepričanja o hrani in telesni aktivnosti. Na ta način bo vaše hujšanje zdravo, dosežki pa se bodo obdržali na dolgi rok.

Najpogostejše ovire pri hujšanju

Številni ljudje se lotijo hujšanja, a jim zaradi določenih razlogov ne uspe. Ti razlogi se običajno skrivajo globoko v vaši Podzavesti, zato jih je težko prepoznati. Še težje odstraniti. Ker hipnoterapija za hujšanje komunicira z vašo Podzavestjo, lahko vaše skrite razloge odkrijemo. Na tem istem mestu – v vaši Podzavesti – jih nato nadomestimo z novimi, ustreznejšimi prepričanji. Tako se boste končno osvobodili nevidnih okov, zaradi katerih ste bili tako dolgo obsojeni na neuspeh.

Tolažilna hrana

Kot dojenčki se naučite povezovati hrano z materino tolažbo. Po mnenju nekaterih strokovnjakov ta povezava nikoli ne izgine. Z odraščanjem sprejemate vse večje odgovornosti in življenje kaj hitro utegne postati stresno. Hrana vam lahko v tem primeru omogoča vračanje v čas popolne nebogljenosti, v varno materino naročje. Se kdaj zalotite, da si po napornem dnevu privoščite čokoladno tablico? Mogoče hitro pripravljeno hrano na dom, ko ste osamljeni ali potrti? Čisto možno je, da v hrani iščete tolažbo.

V tem primeru je hujšanje za vas še posebno težavno. Hrana vam predstavlja premostitveni mehanizem, brez katerega bi se le s težavo soočali s svojimi čustvi. Hipnoterapija vam pomaga najti nov, ustreznejši način soočanja z vašimi čustvi. Takšen, ki ne vključuje hrane.

Prigrizkov se niti ne zavedate

Za uspešno hujšanje je potrebno biti popolnoma odkrit, koliko pojeste in koliko se gibljete. Kljub prehranskemu dnevniku utegnete tu in tam spregledati kakšen prigrizek. Morebiti kakšen grižljaj, dva, tri med kuhanjem kosila? Mogoče nekaj »na brzino« med potjo v službo? Ali pa kakšen piškot pri kavi?

Pogosto vas znajo ravno ti sprotni prigrizki dohiteti in vplivati na vašo težo. Četudi vsak večer navdušeno večerjate solato, vam vaši prikladno pozabljeni prigrizki ne bodo v pomoč. Hipnoterapija za hujšanje vam pomaga ozavestiti vaše ne-zavedanje in ga premagati.

Določeno hrano si prepovedujete

Če zaradi diete iz svojega jedilnika črtate določeno hrano, vas bo le še bolj privlačila. Kot skrivnostna skrinjica, za katero so vam rekli, da je ne smete odpreti. Vsakodnevno izogibanje posodi s piškoti v službi vas tako zna privesti do prenajedanja ob koncih tedna. Ključ za uspešno in zdravo hujšanje je v ozaveščanju. Če se zavedate vsakega grižljaja, uživate v vseh njegovih okusih, je vaša tehtnica vaš prijatelj.

Ključni del hipnoterapije za hujšanje je ozavestiti hrano, razviti zdrav odnos do nje, odstraniti vse čustvene vplive. Na ta način ne le, da je vaše hujšanje učinkovito in uspešno, ampak boste vašo novo težo tudi obdržali.

Premalo se gibljete

Ko gre za hujšanje, je redna vadba enako pomembna kot prehrana. Včasih se srečate z ovirami:

 • Čutite pomanjkanje energije.
 • Se ne želite javno kazati.
 • Se vseskozi prepričujete, da boste začeli jutri ali naslednji teden.

Hipnoterapija za hujšanje vam pomaga odpraviti ovire, ki vas ločijo od vašega zdravega, lepo oblikovanega telesa. Ko se enkrat spravite v gibanje, ko začutite radostno razbijanje vašega srca, se običajno počutite dosti bolje. Na dolgi rok to pomeni zdrave navade in srečno življenje.

Hipnoterapevtski program za hujšanje: HUJŠANJE S POMOČJO HIPNOZE

Hipnoterapevtski program za hujšanje: HUJŠANJE S POMOČJO HIPNOZE

»Naj vam razložim naš hipnoterapevtski program za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze,« je hipnoterapevt dejal zainteresirani novi stranki.

»V veliki večini primerov ne uporabljamo nobenih posebnih načrtov prehranjevanja. Težava je, da se na ta način vaši prehranjevalni vzorci korenito spremenijo.  Med vašim prizadevanjem dosege vaše želene telesne teže boste komaj čakali na tisti trenutek, ko boste zopet lahko uživali v ”normalni” hrani.«

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

»Ko bo hujšanje enkrat zaključeno in vaša želena telesna teža dosežena, jo boste proslavili z ”nagradnim” obrokom, sestavljenim iz vaših najljubših jedi. Na tej točki se pogosto začne smer ponovnega pridobivanja telesne teže. Tako boste vse izgubljene kilograme pridobili nazaj, po možnosti pa še kakšnega novega dodali.«

»Naš pristop je, da če v tem uživate, lahko brez slabe vesti jeste krompir in meso, ali morda špagete z mesnimi kroglicami – skratka, vse kar imate radi. Z eno pomembno razliko. Zaradi učinkov hipnoze si boste želeli in pojedli veliko manjšo količino vaše priljubljene hrane.«

»Prednost našega hipnoterapevtskega programa za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze« je v tem, da ni nobenega odrekanja. Posledično niti nobene želje po prepovedani hrani. Saj prepovedane hrane ni. Enostavno jeste vse tisto, v čemer ste uživali do sedaj. Res pa je, da bodo količine veliko manjše, saj boste že po veliko skromnejših porcijah docela siti.«

Zgoraj navedeni scenarij za hujšanje in izgubo telesne teže je le eden izmed mnogih, ki uporabljajo moč in prednosti hipnoze. Omogočijo vam izgubo neželenih kilogramov in ohranjanje vaše dosežene telesne teže.

Z našim hipnoterapevtskim programom za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze« se vam na zabavi ne bo potrebno odrekati koktejlom in prigrizkom. Mirne duše boste pokusili vsako od ponujenih stvari. Vam pa bo že en sam kanape ali koktejl določene vrste zadovoljil vašo potrebo okušanja. Za naslednjim ne boste čutili niti želje, niti potrebe. Zmaga!

Kako hipnoza za hujšanje deluje?

Pri svojih prizadevanjih se vse več ljudi po vsem svetu odloča za hujšanje s pomočjo hipnoze. Njene rezultate in dolgoročno ohranjanje na novo pridobljene telesne teže potrjujejo številne znanstvene študije širom po svetu.

In kaj se med hipnoterapijo za hujšanje pravzaprav dogaja?

 • Najprej dosežete stanje globoke sprostitve.

 • Ko sta vaše telo in um popolnoma sproščena, vašo Zavest postavite v vlogo opazovalca. Povabite vašo Podzavest, da pride v ospredje. To je tisti del vas, ki ves čas deluje nekje globoko v ozadju.

 • S pomočjo ciljano postavljenih vprašanj poiščemo vzroke. S pomočjo vizualizacije predlagamo nov način razmišljanja, ustvarimo nova prepričanja. Da bi ta nova prepričanja obrodila sadove, si jih morate želeti – zato je pomembno, da pred pričetkom hipnoterapije jasno poveste vaša pričakovanja.

 • V času med terapijami boste za domov dobili zvočni posnetek s sugestijami, ki vam bo pomagal dodatno okrepiti nov način razmišljanja glede hrane, ki ga želite doseči.

 • Skozi čas – za vašo težavo so v povprečju potrebne 4 do 6 terapij – boste vaša stara prepričanja in vzorce glede hrane nadomestili z novimi, ustreznejšimi.

Ko se naročite na naš hipnoterapevtski program za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze«, boste po elektronski pošti prejeli vprašalnik. Izpolnjen vprašalnik je hipnoterapevtu je v veliko pomoč, saj poda odgovore na vprašanja kot so: kdaj se ta vaša težava navadno dogaja, katere telesne ali duševne dogodke (dogajanja) povezujete z njo in v katerem času dneva se to največkrat dogaja. Zelo pomembno je tudi, kje se uživanje prevelike količine hrane in/ali tolažilne hrane dogaja – doma, na zabavah, v restavraciji, med gledanjem televizije itn.

Še en dejavnik razumevanja težave je zakaj – s kakšnim namenom ali za zadovoljitev katere potrebe.

Upoštevajoč vse zgoraj navedeno, so pomembni trije cilji:

 1. Doseči želeno izgubo telesne teže.
 2. Vzdrževati na novo doseženo telesno težo.
 3. Razviti nove navade, ki bodo prva dva cilja omogočile.

Programiranje za uspeh

Naš hipnoterapevtski program za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze« vsebuje nekatere svojevrstne dejavnike, ključne za uspešno hujšanje in dosego zgoraj zastavljenih ciljev:

 • Ocena vašega samospoštovanja in samozavesti. Po potrebi se vam jo dodatno okrepi.

  Na ta način dosežemo vaš pozitiven odnos in sposobnost močne vizualizacije vašega želenega telesa z idealno telesno težo, ter z morebitnimi za vas pomembnimi fizičnimi prilagoditvami.

 • V celoti bo spremenjen vaš odnos do hrane, njenega prekomernega uživanja in povezanih zadovoljstev.

  Na ta način bomo zmanjšali dosedanjo pomembnost hrane v povezavi z vašim čustvenim dobro-bitjem.

 • Spremenjena bosta vaš okus in potreba po hrani. Na ta način bomo povečali vašo željo po zdravi polnovredni hrani ter zmanjšali vašo željo po hrani z visoko vsebnostjo nezdravih maščob in ostalimi škodljivimi sestavinami. Poskrbeli bomo za dejavnike, kot so količinska potreba, posebni okusi (sladki/slani prigrizki) in negativno-kalorična hrana, pri kateri telo za njeno prebavo porabi več energije, kot pa jo z njenim vnosom dobi.

 • Vaše programiranje za uspeh bo zajemalo tudi ustvarjanje novih navad, kot so čas, mesta in vzorci prihodnjega prehranjevanja. Navade, ki vam ne služijo več, bomo odstranili. Prav tako stres, tesnobo in/ali ostali vzroke, za katere je potrebna hipnotična desenzibilizacija.

Za konec je vedno potrebno imeti v mislih, da je varno hujšanje (izguba kilogramov) počasno hujšanje (izguba kilogramov). Teža se bo, in bi se morala zmanjševati zelo počasi – mogoče v povprečju en kilogram tedensko.

Vsakokrat boste v podporo vašemu hipnoterapevtskemu programu za hujšanje »Hujšanje s pomočjo hipnoze« za izgubo telesne teže in vašemu Programiranju za uspeh prejeli za vas osebno prilagojen zvočni posnetek. Ta vam bo med obiski pomagal dane sugestije še dodatno okrepiti.

V praksi se je izkazalo, da za odpravo te težave zadostuje 4 do 6 terapij.

Ali moram shujšati?

Številni ljudje vztrajajo, da morajo shujšati. Niti ni pomembno, ali imajo prekomerno telesno težo, ali ne.

Resnica je, da je le malo ljudi zadovoljnih s svojo postavo.

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.