Do tistega novembrskega dne sem že nekaj časa imela svojo prakso, kjer sem ljudem pomagala in jih zdravila kot reiki mojster, certificiran angelski terapevt, angelski regresoterapevt in svetovalec ob žalovanju…

Tistega prelomnega dne pa mi je prijateljica v najinem »ženskem telefonskem čveku« razlagala o njenem že ne vem katerem spodletelem poskusu hipnotične regresije v pretekla življenja. Priznana regresoterapevtka v tujini ji je ob koncu njenega obiska dejala – dich kann man einfach nicht hipnotisieren – tebe enostavno ni mogoče hipnotizirati.

Kot se je izkazalo, je ta mali stavek imel zelo velik vpliv na mojo nadaljnjo terapevtsko pot. In povsem odkrito lahko rečem, da nisem bila jaz tista, ki je iskala Hipnozo, ampak je Hipnoza našla svojo pot do mene.

V želji, da prijateljici nekako pomagam, sem še isti večer po internetu začela iskati vse, kar bi mi omogočilo razumeti hipnozo. Podatki so bili sicer zelo suhoparni, sem pa našla tečaj samohipnoze, ki se je začel čez nekaj dni in bil v moji bližini. Moja pot hipnoterapevtke in regresoterapevtke je bila tlakovana.

Po zaključenem tečaju samohipnoze sem se kmalu za tem udeležila še enodnevnega izobraževanja o hipnozi. Kar sem spoznala, me je enostavno navdušilo – hipnoza je razrešitveno naravnana tehnika, ki v primerjavi z drugimi oblikami terapije v veliko krajšem času pripelje do spremembe vaših neželenih navad in/ali stanj. Hkrati pa vas skozi svojo komunikacijo z vašo Podzavestjo odpelje neposredno do njihovega vzroka in vam omogoči, da jih na tistem mestu in času odpravite.

Izvedela sem za šolo hipnoze pri nas. Kljub moji veliki želji pa je bilo to v časovnem navzkrižju z mojimi ostalimi obveznostmi in se je nisem mogla udeležiti. Zato sem bila še toliko bolj vesela priložnosti izobraževanja hipnotične regresije v Veliki Britaniji, kjer sem zaključila šolanje regresije v otroštvo, regresije v pretekla življenja in napredne regresije v pretekla življenja, spiritualne regresije v življenja med življenji, kvantnih paralelnih življenj ter progresije v prihodnja življenja. Prav tako sem v Veliki Britaniji zaključila šolanje za certificiranega hipnoterapevta in pridobila naziv Acc Dhp Hyp (Accredited Hypnotherapist, Diploma in Hypnotherapy).

Čeprav nisem jaz iskala Hipnoze, sem zase in za svoje stranke neizmerno hvaležna, da je tistega prelomnega novembrskega dne Hipnoza našla mene.

Sprejem naročil

Delovni čas

ponedeljek08:00 - 16:00
torek08:00 - 16:00
sreda08:00 - 16:00
četrtek08:00 - 16:00
petek08:00 - 16:00
sobotaZAPRTO
nedelja in praznikiZAPRTO

Oziroma po dogovoru.

Rezervacija termina

    Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

    Pogoje poslovanja si preberite tukaj.

    Naša lokacija