Regresija – potovanje skozi prostor in čas

Regresija je neke vrste potovanje skozi prostor in čas. Zelo močno, zelo globoko doživetje. Regresija je izkušnja, ki vas bo nedvomno za vedno spremenila.

Vse vaše izkušnje od rojstva naprej so shranjene v vašem telesu, umu in vaši duši. Regresija vam omogoča raziskati vzorce, pogodbe, sporazume, zaznavanja, vaša prepričanja in načine delovanja, ki ste jih kot duša razvili skozi čas. Lahko bi rekli, da je vse našteto seštevek vseh vaših izkušenj, ki ste jih pridobili v tem življenju, v vaših preteklih življenjih in celo v življenju med  življenji.

Regresija vam prinaša nove poglede na vaše življenje na način, kot ga ne morete doseči z nobeno drugo terapijo.

regresija

Regresija ne pomeni, da se poskušate nečesa spomniti. To je v resnici ovira. Še več – to je najpogostejši razlog, zakaj regresija pri nekomu ne uspe.

Enostavno povabite svojo Zavest, naj se sprosti, se udobno namesti nekje v ozadju dogajanja in zgolj opazuje… dovolite spominom, naj iz globin vaše Podzavesti lahkotno priplavajo na površje…

Dobrodošli na vaše magično popotovanje!

Regresija v pretekla življenja vam:

 • Poteši radovednost! Doživeti pretekla življenja je edinstvena in zabavna izkušnja.

 • Ponuja zagotovilo, da se življenje nadaljuje tudi po smrti!

 • Pomaga razrešiti preteklo karmo. Mnogi verjamejo, da imajo določeni dogodki iz preteklih življenj vpliv na njihovo sedanje življenje. Nekateri verjamejo v »izravnavo«, da ima vsako dejanje svoje posledice, kar je osnovno pojmovanje karme. Če je nekdo v preteklem življenju za primer nekomu nekaj ukradel, je lahko v tem življenju sam žrtev kraje.

 • Pomaga razrešiti nerazložljive strahove. Vzemimo za primer, da ima nekdo vse svoje življenje strah pred konji, ki pa si ga nikakor ne zna razložiti. Mogoče bo pri raziskovanju preteklih življenj spoznal, da je je doživel grd padec s konja.
 • Pomaga razrešiti težave v odnosih. Mogoče bo nekdo spoznal, da je z nekom povezan še iz preteklih življenj. To mu bo pomagalo osvetliti težave, ki jih doživlja v odnosu.

 • Pomaga razrešiti čustvene ali zdravstvene težave. Nekdo utegne spoznati, da so njegovi nerazložljivi strahovi povezani s preteklimi življenji. Prav tako utegne obstajati povezava med preteklimi življenji in sedanjimi kroničnimi zdravstvenimi težavami.

 • Pomaga razrešiti fantomsko bolečino. Osupljiva zamisel. Teorija pravi, da se vzrok za fantomsko bolečino, za katero ni nobenih medicinskih vzrokov, lahko skriva v preteklih življenjih. Tako je bil morda nekdo z nerazložljivo bolečino v rami v katerem izmed preteklih življenj na tistem mestu hudo ali celo smrtno ranjen.

Rezerviraj termin

Regresija v otroštvo vam:

 • Pomaga razrešiti dogodke, kot so travme ali zlorabe iz otroštva.
 • Pomaga razumeti travmatične dogodke in jih začeti gledati skozi oči »odraslega«.

 • Pomaga osvetliti pretekle dogodke, ki imajo močan vpliv na vaše sedanje življenje.

 • Pomaga spremeniti vaše dojemanje in razlago dogodkov, stvari postanejo dosti bolj jasne.

Regresija – kako deluje?

V stanju globoke sproščenosti, v globoki hipnozi vam regresija odpre vrata do spominov, ki se skrivajo nekje globoko v vas – v vaši duši, umu in telesu.

Do tistih vaših davno »pozabljenih« spominov, ki pa še kako vplivajo na vaše trenutno življenje.

Regresija vam ne pomaga spomniti se nečesa. To je v domeni vaše Zavesti. Zdi se da bolj, kot se trudite, težje vam gre.

Regresija vam omogoča, da se želeno enostavno zgodi. Da tisti spomini, ki so za vas pomembni, sami priplavajo na površje. Lahkotno, brez truda.

Na tem mestu velja pripomniti, da vsakršno presojanje glede pristnosti dogodkov prihranite za konec terapije – ko se regresija zaključi. Takrat je čas za vtise, za presojanje in preverjanje. Presojanje med terapijo namreč v ospredje prikliče vašo Zavest. Dostop do spominov se tako prekine, proces upočasni, ali pa celo zaključi.

Zakaj regresija?

Strategije preživetja

Kadar življenje v vaši rani mladosti postane težavno ali celo neznosno, iznajdete nek način, kako shajati z vašo bolečino. Iznajdete svojo strategijo preživetja. Če vam njeni vzorci sledijo v odraslo dobo ali celo v naslednja življenja, pogosto za seboj puščajo uničujoče opustošenje. Regresija vam pomaga prepoznati in odstraniti takšno strategijo preživetja.

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

Ostanki čustev in prepričanj

Nerazložljiva čustva o osebah, mestih ali dogodkih so pogosto ostanki nekih vaših preteklih izkušenj. Nahajajo se v globinah vašega uma, telesa ali duše, onkraj vašega razumevanja in zavedanja. Ti ostanki čustev se lahko kažejo kot strahovi, fobije, močne privlačnosti ali navdušenje. Regresija vas popelje do njihovega nastanka. Omogoči vam novo razumevanje teh nerazložljivih čustev in prepričanj.

Obljube, pogodbe in sporazumi

Pomemben del vsake regresije je poiskati morebitne obljube, pogodbe ali sporazume. Pogosto se na podlagi nekih življenjskih izkušenj k nečemu zavežete – nekaj obljubite, sklenete pogodbo ali sporazum. Lahko s samim seboj, z nekom drugim ali celo z neko višjo silo. V tistem obdobju je bilo to najverjetneje popolnoma smiselno, v vašem sedanjem življenju pa ne več.

Regresija vas pripelje do njihovega nastanka. Omogoči vam, da obljube obnovite, ali pa jih izpustite in opustite.

Viri, nadarjenosti in sposobnosti

Regresija vam med ostalim omogoča ponovno povezavo z nekaterimi blagodejnimi čustvi ali sposobnostmi. Potovanje v otroštvo, ko ste bili popolnoma brezskrbni… Vračanje v čas, ko ste bili mirni in samozavestni… Vračanje v preteklo življenje, ko ste bili violinski virtuoz…

Regresija vam omogoča ponovno povezavo s preteklimi čustvi in sposobnostmi, ki ste jih nekoč že posedovali.

Začetni dogodki občutljivosti

Začetni dogodek občutljivosti (ZDO) je prvotni oziroma eden izmed prvotnih dogodkov, zaradi katerega so se pojavili določeni vaši vzorci in prepričanja. Sami dogodki so pogosto »pozabljeni«, mogoče so se takrat zdeli celo nepomembni. ZDO je kot seme, ki  v plodni zemlji vaše Podzavesti skozi čas vzbrsti in se razraste. Globoko izpod ravni vašega Zavedanja postane opazen šele takrat, ko vam začne povzročati težave.

Regresija je tehnika, namenjena iskanju teh začetnih dogodkov občutljivosti in z njimi povezanih vzorcev in prepričanj.

Regresija – katere vrste poznamo?

V osnovi se regresija deli v štiri stopnje:

 • Prva stopnja je regresija v otroštvo. Ta vključuje dogodke tekom vašega življenja od rojstva dalje.

 • Dlje nazaj vas popelje in-utero regresija oziroma regresija v čas preživet v maternici, med vašim spočetjem in rojstvom. Zanjo lahko rečemo, da je vez med vašimi Podzavestnimi in Nadzavestnimi – Dušnimi spomini.

 • Še dlje nazaj po časovnici pridejo na vrsto spomini iz vaših preteklih življenj. Regresija v pretekla življenja raziskuje ključne prizore, čustva, dogodke in spomine iz preteklih življenj. Vse to, kar utegne imeti vpliv na vašo sedanjost. Nekaj je nedvoumno – ko vam regresija enkrat omogoči izkušnjo preteklih življenj, vaše življenje dobi čisto nov pomen!

 • Ste se kdaj spraševali, kaj se zgodi po smrti? Najgloblja stopnja potovanja skozi čas je dušna – spiritualna regresija v življenje med življenji. Tu vam je omogočen dostop do dušnih spominov iz časa med življenji. Spiritualna regresija se začne s smrtjo v vašem preteklem življenju. To je čas, ko se srečate z vašimi vodniki, vašimi dragimi osebami, s svetom modrecev. Kjer raziskujete vaš življenjski namen, vašo rast, karmične lekcije in še mnogo drugega.

Rezervacija termina

  Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

  Pogoje poslovanja si preberite tukaj.