Hipnotična regresija in zdravljenje podzavestnega uma

Hipnotična regresija je proces, ki vašemu umu omogoča učinkovito premikanje po dimenziji časa. Vaš um je sicer prilagojen zaporednemu doživljanju časa. In čeprav je smisel življenja živeti v tem trenutku, vsak izmed nas pogosto odtava v preteklost ali v prihodnost…

Sposobnost spomina in sposobnost domišljije se od posameznika do posameznika zelo razlikujeta. In četudi bi se bili sposobni spomniti vsake podrobnosti vašega življenja, se nihče ne more spomniti, kako so ti dogodki nanj vplivali. Vaš um namreč samodejno filtrira določene izkušnje iz vašega običajnega spomina.

hipnoticna regresija

Katere stvari vam torej postanejo nedosegljive?

Dejansko obstaja veliko stvari, ki se v prvi vrsti niti ne shranijo v vašo spominsko zakladnico. Bolj pomembno, obstaja tudi veliko shranjenih izkušenj, katerih se zavestno ne morete spomniti, ker so potlačene – na nek način »odstranjene« iz vaše Zavesti. In ravno te spomine se splača podrobneje raziskati. To so spomini, ki tičijo nekje globoko v vaši Podzavesti, kljub temu pa imajo velik vpliv na vaš vsakdan.

Rezerviraj termin

Hipnotična regresija je eden izmed najučinkovitejših načinov dostopa do potlačenih spominov. Vsak izmed nas ima spomine ali izkušnje, ki se jih ne more spomniti, pa kljub temu zelo vplivajo na naše vsakdanje življenje. Hipnotična regresija je proces, v katerem s pomočjo hipnoze dostopate do tistih informacij iz vaših globin, ki vam zavestno niso na voljo.

Hipnotična regresija vašemu umu omogoča neovirano potovanje skozi dimenzijo časa. Hipnotična regresija je proces, v katerem vas hipnoterapevt vodi nazaj v čas do tistih dogodkov, ki jih je potrebno osvetliti. Sam proces je zelo enostaven – s pomočjo sugestij se vračate nazaj skozi čas, da se spomnite določenih dogodkov. Hipnotična regresija je vaš as v rokavu, ki vam omogoča spomniti se tistih dogodkov, katerih se sicer zavestno ne morete.

Na tej točki se vam verjetno poraja vprašanje, zakaj se nečesa lahko spominjate, nečesa drugega pa ne? Odgovor gre delno pripisati Freudu. Človeški um je namreč razdelil na več stopenj zavedanja: superego, ego, id. Najbolj znana moderna primerjava človeškega uma je tista z ledeno goro – velika gmota, katere viden je le vrh, vse ostalo pa se skriva pod vodno gladino. Večina delovanja vašega uma se tako dogaja »pod vodno gladino«, mimo vašega zavedanja. Z dobrim razlogom. Zavoljo potrebne osredotočenosti na vsakodnevno delovanje vam možgani omejujejo količino informacij, katerih se zavedate. Vse ostalo se posledično shranjuje v vašo Podzavest. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da na vas tako ali drugače ne vpliva.

Hipnotična regresija vam pomaga spomniti se dogodkov prejšnjega dne, ali pa katerih koli dogodkov iz preteklosti. Hipnotična regresija vam omogoči spomniti se določenih podrobnosti nekega dogodka. Postavi vas v vlogo nevtralnega opazovalca. Spoznate lahko, kakšen je resnični pomen nekega dogodka in njegov vpliv na vaše življenje. Hipnotična regresija je zaradi vsega naštetega nedvomno zelo močno psihološko orodje za raziskovanje globljih sfer vašega uma.

Naša življenja sestavljajo številne izkušnje, ki so lahko neprijetne, boleče, ali nas morda spravljajo v zadrego. Ker na zavestni ravni z njimi težko shajate, jih pogosto potisnete v globine vaše Podzavesti. Izkušnje so lahko travmatske in so bile z razlogom potisnjene iz vaše Zavesti. Ali pa zgolj neprijetne, ki se jih ne želite spominjati.

Vsak izmed nas ima v Podzavesti skrito zakladnico spominov. Večina njih ni niti strašna, niti grozna, se pa je z nekaterimi neprijetno soočiti. Večina dramatičnih stvari, ki ste jih doživeli kot otrok, tako miruje nekje v vaši Podzavesti. In čeprav se jih mogoče spomnite, se verjetno ne zavedate, kakšen vpliv imajo na vašo sedanjost.

Hipnoza vam odpre vrata v vašo Podzavest. Hipnotična regresija vam omogoči poiskati konflikte, zmedo, skrito bolečino, vzroke za samo-sabotažo. Razkrije vam vaše ovire in pokaže nevidne vezi med preteklimi dogodki in vašimi sedanjimi čustvi. Hipnotična regresija zdravi in vaše življenje spreminja na bolje. Prinaša vam nove vpoglede v delovanje vašega uma. Hipnotična regresija vam razkrije, kaj se je v resnici dogajalo z vami v otroštvu. In v znanju se skriva moč.

Travmatični dogodki se v resnici pojavljajo bolj poredko. Večina razkritih spominov ni ne tragičnih, ne strašljivih. So pa takšni, ki vam pomagajo zaceliti vaše rane ali težave, s katerimi se srečujete v vašem vsakdanu. Z drugimi besedami, mogoče se vam ne razkrije tisto, kar želite. Se pa vam vsekakor razkrije tisto, kar v danem trenutku potrebujete.

Hipnotična regresija – zdravljenje Podzavestnega uma se nanaša na proces odstranjevanja neželenih in nepotrebnih težav, ki vam preprečujejo živeti zdravo, srečno in harmonično življenje. V življenju je veliko stvari, zaradi katerih lahko obtičite na mestu. Če ste izčrpali že vse druge možne razlage, se splača pogledati še v vaše spomine, pokopane nekje globoko v vaši Podzavesti. Hipnotična regresija je orodje, ki vam to omogoča. Hipnotična regresija vam daje edinstveno možnost vpogleda v stvari, ki se skrivajo pod »površjem«.

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

Za več informacij pokličite na:
031 654 110

Hipnotična regresija – trajanje: 2 – 3 ure

Hipnotična regresija – trajanje: 2 – 3 ure

Hipnotična regresija – cena: 250€

Hipnotična regresija – cena: 250€

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.