Regresija v pretekla življenja – pogoji in priprava

Regresija v pretekla življenja je terapija, ki jo lahko doživi vsak, ne glede na spol, starost, narodnost, veroizpoved. Pomembno ni niti, ali verjamete v pretekla življenja ali ne. Le to, da ste odprtega duha.

Za regresijo v pretekla življenja ni nobenih pogojev. Ob prijavi boste po elektronski pošti prejeli vprašalnik, ki ga boste izpolnjenega prinesli s seboj na terapijo.

Teden dni pred terapijo boste po elektronski pošti prejeli zvočni posnetek hipnoterapije za sproščanje z navodili za poslušanje. V njem boste varno popeljani v stanje rahle hipnoze. V kolikor s hipnozo še nimate izkušenj, se boste na ta način lahko privadili na hipnozo in proces hipnoterapije. Pri regresiji bomo potem oboje samo še poglobili in nadgradili. Posnetek je priporočljivo poslušati tudi, če s hipnozo izkušnje že imate.

pogoji in priprava

Priporočljivo je, da tisti dan ne pretiravate s kavo ali sladkimi pijačami, ki bi utegnile delovati kot poživilo. Prav tako se izogibajte alkoholu ali kakšnim nedovoljenim substancam. Hrana naj bo lahka. Vsekakor pa bodite pozorni, da boste dan pred regresijo in dan po njej popili zadostno količino vode.

Regresija v pretekla življenja traja 3 – 4 ure. Zato pridite spočiti in oblečeni v udobna oblačila.

Ker ljudem po regresiji ostanejo v spominu le pomembne stvari, nekatere podrobnosti pa ne, se regresija snema. Na koncu boste prejeli posnetek vaše regresije, da si jo boste v miru lahko predvajali tudi pozneje. Proces nalaganja prejetih informacij pri večini ljudi traja še kakšna dva do tri tedne po končani regresiji.

Če je možno, si tisti dan vzemite prosto. Regresija namreč od vašega uma zahteva določen napor in ga utrudi. Po regresiji si vzemite nekaj časa zase, da boste vašo izkušnjo lahko v miru predelali in jo ponotranjili.

Rezervacija termina

    Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

    Pogoje poslovanja si preberite tukaj.