Regresija v pretekla življenja – izjemno potovanje

Regresija v pretekla življenja vam omogoča raziskovanje vaše duhovne poti skozi vaša mnoga življenja. Na ta način bo vaše sedanje življenje zasijalo v povsem novi luči.

Mnogi verjamejo v reinkarnacijo – da smo duhovna bitja s človeško izkušnjo, ki se skozi tisočletja utelešamo v številnih telesih s številnimi osebnostmi. Kljub temu pa se jih dosti ne zaveda, da imajo izkušnje iz naših preteklih življenj pomemben vpliv na naša sedanja življenja. Regresija v pretekla življenja vam na hiter in učinkovit način omogoča pridobiti spomine dogodkov in izkušenj iz preteklih življenj. Lahko boste razumeli in prekinili vezi z izkušnjami, ki vas ovirajo pri uresničevanju vaših življenjskih želja.

regresija v pretekla zivljenja

Lahko boste okrepili vaše talente in pridobili poglobljena znanja nekaterih vaših prejšnjih osebnosti. Regresija v pretekla življenja je posebna oblika hipnoterapije, kjer raziskujete spomine dogodkov iz preteklih življenj z namenom zdravljenja ali razjasnitve težavnih okoliščin vašega življenja.

Regresija v prejšnja življenja vam ponuja priložnost vrniti se nazaj do samega vzroka tistega, kar vam preprečuje živeti življenje, kakršno želite. Lahko boste spoznali in opustili vaša omejujoča prepričanja, spremenili dinamiko v vaših odnosih, pa tudi vse tiste vzorce, ki vam preprečujejo do popolnosti živeti življenje v skladu z vašimi željami.

Regresija v pretekla življenja – kaj vam omogoča?

 • odkriti vaš življenjski namen

 • odpraviti podzavestne blokade

 • odpraviti prepričanja in vzorce, ki vas omejujejo, ki vam ne služijo več

 • raziskati odnose z določenimi osebami ali vaše vzorce glede odnosov

 • raziskovati prostranstva vaše duhovnosti

 • izguba, žalovanje, smrt, umiranje (regresija v pretekla življenja je mnogim odpravila strah pred smrtjo)

Rezerviraj termin

Je regresija v pretekla življenja nekaj za vas?

 • Ste že kdaj srečali nekoga in imeli občutek, da osebo poznate že od nekdaj?
 • Imate neprestana navzkrižja s katerim članom vaše družine?
 • Obstajajo kraji na svetu, ki jih enostavno »morate« obiskati?
 • Ali vas določena obdobja in kulture popolnoma prevzemajo? (kot recimo Antika, carska Rusija, italijanska renesansa, II. svetovna vojna, …)
 • Ali vedno ponavljate ene in iste vzorce v partnerskih odnosih?
 • Vas je strah resne partnerske zveze ali imeti otroke?
 • Imate nenavadna rojstna znamenja?
 • Imate nerazložljive fobije?
 • Obstajajo določena področja, ki vas neizmerno zanimajo?
 • Imate določena znanja ali talente, za katere imate občutek, da so vam bili položeni v zibelko?
 • Iščete svoj življenjski namen?
 • Bi radi varno in brez tveganja doživeli takšne vrste duhovno izkušnjo, kot jo opisuje večina ljudi, ki so bili za hip klinično mrtvi?
 • Imate ponavljajoče sanje, kjer se pojavljajo isti ljudje, na istih mestih, v istih situacijah?
 • Želite izgubiti strah pred smrtjo?
 • Vas zanima, kdo vse je v vaši dušni skupini?
 • Bi radi poglobili vašo duhovno izkušnjo?
 • Imate težave z omejujočimi prepričanji in obnašanjem – kot bi se ves čas vrteli v krogu?
 • Ste enostavno radovedni, kaj se dogaja po smrti in ali je reinkarnacija resnična?

Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem je regresija v pretekla življenja nekaj, kar bi vas utegnilo zanimati.

Regresija v pretekla življenja – kako poteka?

Regresija v pretekla življenja je zelo podobna hipnoterapiji, le da je tu stanje hipnoze malce globlje, možgansko valovanje pa malce počasnejše. Vstop in izstop iz transa potekata s pomočjo vodene vizualizacije. Raziskovanje preteklih življenj je posebna izkušnja, ki jo je težko primerjati. Mnogi jo opisujejo kot potovanje.

Če niste vešči hipnoze, boste najverjetneje na začetku prejemali informacije po drobcih. Ko pa se boste enkrat otresli presojanja in analiziranja, ko boste vašo Zavest postavili nekam v ozadje in dovolili vaši Podzavesti, da prevzame glavno vlogo, takrat se vam bodo vrata do spominov iz preteklih življenj na stežaj odprla. Bolj, kot boste sproščeni, lažje vam bo šlo.

Vaša Podzavest vas bo vrnila v spomin in odkrili  boste kolikor je mogoče o tistem življenju, času in prostoru. Včasih se komu zgodi, da ga regresija v pretekla življenja ponese le do otroških spominov ali časa preživetega v maminem trebuhu (med spočetjem in rojstvom) – v tem primeru vzrok za določeno težavo tiči v tej in ne v preteklih inkarnacijah.

Naj vas spomin vrača v otroštvo ali pretekla življenja, ste ves čas ustrezno vodeni. Podrobno si boste ogledali čas in prostor dogajanja, vaše delo, odnose, izzive, smrt in začetek življenja med življenji. Ker ima pogosto vpliv na naša sedanja življenja, vsaka regresija v pretekla življenja vključuje proces umiranja. Ne glede na okoliščine smrti, se boste ves čas počutili varno, brez vsakršnih koli telesnih bolečin, ki/če so bile takrat prisotne. V življenju med življenji se boste srečali z vašimi vodniki. Ti vam bodo predstavili lekcije vašega zaključenega življenja. Razložili vam bodo, kakšno povezavo imajo z vašim trenutnim življenjem in kako kar najbolje uporabiti prejete informacije.

Regresija v pretekla življenja je s pridobljenim znanjem in zavedanjem o preteklih življenjih mnogim popolnoma spremenila njihova življenja.

Regresija v pretekla življenja je terapija, med katero se ves čas zavedate dogajanja okrog sebe. Vi nadzorujete proces in ga lahko tudi kadar koli prekinete. Sami odločate, kaj poveste in kaj ne. Enako kot hipnoterapija, vas tudi regresija v pretekla življenja ne more prisiliti v nekaj, kar ni v skladu z vašimi vrednotami, moralo in varnostjo. Regresija v pretekla življenja vam prav tako ne more spremeniti vaše osebnosti.

Regresija v pretekla življenja – trajanje: 3 – 4 ure

Regresija v pretekla življenja – trajanje: 3 – 4 ure

Regresija v pretekla življenja – cena: 350€

Regresija v pretekla življenja – cena: 350€

Rezervacija termina

  Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

  Pogoje poslovanja si preberite tukaj.