Spiritualna regresija v življenje med življenji

Ljudje smo duhovna bitja s človeško izkušnjo. Zato je spoznavanje naše nesmrtne duše eno izmed največjih daril, ki ga lahko izkusimo v našem zemeljskem življenju.

Spiritualna regresija v življenje med življenji – kaj vam omogoča?

  • srečati se z vašimi vodniki

  • pridružiti se vaši dušni skupini in družini

  • raziskati dušne zapise

  • spoznati in razumeti vaš življenjski namen

  • razumeti in ozdraviti vaše odnose

  • srečati se s svetom starešin

  • razumeti, zakaj ste si izbrali vaše starše in družino

  • razumeti, zakaj ste izbrali življenje, ki ga živite

To je le nekaj izkušenj, ki vam utegnejo biti omogočene. Spoznali in razumeli boste, zakaj ste si izbrali nekatere od vaših življenjskih okoliščin.

Spiritualna regresija v življenje med življenji vam omogoči izkusiti občutek brezpogojne ljubezni in podpore brez kančka obsojanja, h kateremu vsi stremimo.

Pridobljeno znanje vašega dušnega namena vam bo dalo novo energijo in v vas obnovilo zavzetost dokončati preostanek tega utelešenja (življenja) – z novim razumevanjem, zagonom in hvaležnostjo, ne glede na okoliščine.

Rezerviraj termin

Zakaj spiritualna regresija v življenje med življenji?

Nekateri ljudje se vsa svoja življenja trudijo najti »smisel« in odgovore iščejo pri drugih – obiskujejo astrologe, jasnovidce, medije, … Mnogi ne vedo, da se vsi odgovori na vsa njihova vprašanja ves ta čas nahajajo v njih.

Dušni spomini – najgloblje razumevanje o tem, kdo smo kot duše, se ves čas nahajajo globoko v naši Nadzavesti (Superzavesti).

Spiritualna regresija v življenje med življenji je terapija, ki vam omogoča vpogled v tiste vaše spomine, ki vam sicer v budnem – zavestnem stanju ostajajo prikriti. Spiritualna regresija v življenje med življenji vam v stanju globoke hipnoze omogoča dostop do vaših dušnih spominov, brez da bi vaša duša morala zapustiti vaše fizično telo. To so spomini vašega pravega doma, dušnega sveta, kamor se vaša duša vrača vsakič, ko dokonča svojo inkarnacijo na Zemlji.

Spiritualna regresija v življenje med življenji – kako poteka?

Spiritualna regresija v življenje med življenji vas v stanju globoke hipnoze najprej popelje v vaše preteklo življenje in onkraj smrti v dušni svet.

Spiritualna regresija v življenje med življenji je vedno popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku, njegovim željam in potrebam. Običajno je poudarek na področjih, ki odgovarjajo na vaša velika »življenjska vprašanja«.

O samem procesu in prejetih informacijah odločajo vaši vodniki. Tako vam mogoče ne bodo razkrili čisto vsega, kar vas zanima. Vsekakor pa vam vaši vodniki vedno razkrijejo vse, kar v danem obdobju potrebujete.

Vsaka spiritualna regresija v življenje med življenji je drugačna in ni nujno, da bo potekala enako kot primeri iz knjig dr. Newtona. A ko se enkrat povežete z vašo dušo, se vas to globoko dotakne. Njena razkritja so vedno nekaj čudovitega in na nek način čarobnega.

Kaj je spiritualna regresija v življenje med življenji?

Hipnoterapija v življenje med življenji, poznana tudi kot spiritualna regresija v življenje med življenji, se je razvila na podlagi prelomnega dela dr. Michaela Newtona. Poudarek daje na izkušnjah vaše duše med življenji – v t.i. dušnem svetu, kjer se ne dojemate kot ego ali telo, ampak kot nesmrtna duša. Spiritualna regresija v življenje med življenji vam med ostalim pogosto pokaže zgodovino vaše duše, kot tudi dušni namen vašega sedanjega življenja.

Spiritualna regresija v življenje med življenji – kako se razlikuje od regresije v pretekla življenja?

Večina ljudi pozna pojem regresije v pretekla življenja. Vaša spiritualna regresija v življenje med življenji se običajno začne s skrajšano regresijo v pretekla življenja, kar pa je šele začetek vašega dušnega potovanja. Popelje vas onkraj smrti vašega fizičnega telesa v dušni svet, kjer se vaša duša zadržuje med življenji, vse do časa, ko se odloči ponovno utelesiti v vaše sedanje življenje. Ponuja vam priložnost spoznati vaše osebne vodnike, vašo primarno dušno skupino, in nekaj posebnega, čemur mnogi ljudje pravijo »svet starešin«.

Spiritualna regresija v življenje med življenji – trajanje: 4 – 5 ur

Spiritualna regresija v življenje med življenji – trajanje: 4 – 5 ur

Spiritualna regresija v življenje med življenji – cena: 450€

Spiritualna regresija v življenje med življenji – cena: 450€

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.