Spiritualna regresija v življenje med življenji – pogoji in priprava

Spiritualna regresija v življenje med življenji je napredna stopnja regresije, zato morate predhodno za seboj imeti vsaj eno izkušnjo regresije v pretekla življenja.

Ob prijavi boste po elektronski pošti prejeli vprašalnik, ki ga boste izpolnjenega prinesli s seboj na terapijo.

Teden dni pred terapijo boste po elektronski pošti prejeli zvočni posnetek hipnoterapije za sproščanje z navodili za poslušanje, ki vam bo služil kot priprava na spiritualno regresijo v življenje med življenji.

Priporočljivo je, da tisti dan ne pretiravate s kavo ali sladkimi pijačami, ki bi utegnile delovati kot poživilo. Prav tako se izogibajte alkoholu ali kakšnim nedovoljenim substancam. Hrana naj bo lahka. Vsekakor pa bodite pozorni, da boste dan pred regresijo in dan po njej popili zadostno količino vode.

Spiritualna regresija v življenje med življenji traja 4 – 5 ur. Zato pridite spočiti in oblečeni v udobna oblačila.

Ker ljudem po regresiji ostanejo v spominu le pomembne stvari, nekatere podrobnosti pa ne, se regresija snema. Na koncu boste prejeli posnetek vaše regresije, da si jo boste v miru lahko predvajali tudi pozneje. Procesiranje takšne terapije namreč traja še dolgo po njej.

Če je možno, si tisti dan vzemite prosto. Regresija namreč od vašega uma zahteva določen napor in ga utrudi. Po regresiji si vzemite nekaj časa zase, da boste vašo izkušnjo lahko v miru predelali in jo ponotranjili.

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.